Сб. Июл 27th, 2024

Напівсуха стяжка підлоги — це інноваційна німецька технологія, яка уможливила укладання Рівного, довговічного статі в максимально стислі терміни.

Яка техніка використовується для напівсухої стяжки підлоги?

Будівельники гарантують у своїй роботі сучасне німецьке та італійське обладнання для напівсухої стяжки підлоги від таких відомих марок, як Putzmeister, MixMan, Lomar і Kreber.

Вирівнювання підлоги за даною технологією здійснюється механізованим способом, який передбачає використання наступного набору інструментів:

  • пневмонагнітач (розчинонасос);
  • шланг для розчину;
  • затирочна машина;
  • міллінг-система (Віброрейка)
  • гаситель для розподілу розчину;
  • правила для розподілу розчину по площині;
  • лазерний нівелір для замірів.

Пневмонагнітач — це багатофункціональна машина, яка являє собою тандем міксера і насоса. Даний прилад відповідає і за приготування розчину, і за його подачу до місця виконання стяжки. Використання пневмонагнетателя дозволяє забути про проблему перетягування важких мішків з сухою будівельною сумішшю по високих сходах багатоповерхівок. Все стало набагато простіше: пневмонагнетатель подає за спеціальними рукавах високого тиску готовий розчин на висоту 30-поверхового будинку

Щоб забезпечити максимально рівну поверхню підлоги, наші фахівці використовують ротаційні лазерні нівеліри від всесвітньо відомого виробника техніки BOSCH і Hilti. За допомогою такого точного обладнання дуже просто контролювати процес укладання розчину, оскільки похибка даного приладу надзвичайно низька.

Для закріплення отриманого результату ми використовуємо затирочну машину. З її допомогою можна ефективно прибрати дрібні нерівності на покладеної поверхні. Затиральна машина для напівсухої стяжки ущільнює поверхню, допомагає усунути дрібні порожнечі та раковини в новому підлозі.

Використання перерахованого вище обладнання дозволяє отримати в результаті ідеально рівну поверхню, на яку можна стелити будь-яке підлогове покриття.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *